2016-05-08 Ola Kvernberg «Steamdome» – Jazzfest, Blæst

Den store finalen på årets Jazzfest var Ola Kvernbergs «Steamdome». Sju mann, hvorav tre trommeslagere. Så mange instrumenter som det var mulig å få plass til på scena. Sjøl Stilte Ola Kvernberg med fem alene – inkludert en Theremin(!). Samtlige pottepalmer som vokser på Møllenberg for å få den rette jungelstemninga. Skru av ventilasjonsanlegget og sette varmen på fullt, for å gjøre jungelillusjonen komplett (neida, det bare føltes sånn etterhvert).
Så var det bare å tøffe toget ut fra stasjonen, og la det dundre fram gjennom forskjellige rytmiske landskap i en drøy time. Et fabelaktig og suggererende verk, og det er mulig å se det igjen på Moldejazz til sommeren.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s