2018-05-10 Siri´s svale band – Jazzfest, Dokkhuset

Jeg så aldri Siri’s svale band i den forrige storhetstida deres. Jeg husker – den etterhvert noe slitsomme – radiohiten Paper Moon. Og en seanse i Storsalen på Samfundet hvor jeg var på konsert med Dumdum Boys – og Prepple plustelig ropte “E Siri Beathe Gelein i salen?” Han ville ha henne opp for å være med på å synge en sang fra Splitter pine. Men hun var ikke der den kvelden.

Hun var derimot grundig tilstede denne kvelden på Dokkhuset, sammen med sitt svale band. Absolutt musikk i den roligere enden av spekteret, men et fantastisk band, og et fint gjenhør med Paper Moon og mange andre sanger jeg hadde glemt at jeg husker.

Siri Gellein – vokal
John Pål Inderberg – barytonsaxofon
Bjørn Alterhaug – bass
Celio Barros – bass
Carl Haakon Waadeland – trommer

 

One thought on “2018-05-10 Siri´s svale band – Jazzfest, Dokkhuset

Leave a Reply