2015-12-08 nyMusikk Trondheim sin julekonsert #14 – Antikvariatet

nyMusikk Trondheim sin tradisjonelle julekonsert gikk for seg med et fullsatt lokale på Antikvariatet. Det hele starta med et opptak av «Overture fra Knekkende julenøtter» av Lasse Marhaug. En remiks av julesanger som kanskje ikke hadde gått direkte inn som bakgrunnsmusikk hos handelstanden, for å si det sånn.

Deretter hadde Matt Burt en liten slippfest for sin nye bok «Smoking Nurse», med opplesning av et utdrag som bare han kan gjøre det. Alle bøkene han hadde med ble solgt etterpå, så det var nok noen julegaver som gikk i boks der. Boka er ellers mulig å bestille på nettet, fra forlaget – tltr.biz
Over til «tyngre» stoff. Matt Burt leste ”The Junky’s Christmas” av William S. Burroughs akkompagnert av Michael Francis Duch på bass, Lars Ove Fossheim på gitar og Kyrre Laastad på trommer. Minner meg på at jeg må få lest mer av Burroughs.
Til å avslutte kvelden fikk vi så høre Dylan Thomas lese deler av «A Child’s Christmas in Wales» med improvisert akkompagnement av Karl Bjorå, Daniel Formo, Eira Foss, Lars Ove Fossheim, Karl Hjalmar Nyberg, Mathilda Rolfsson og Andreas Winther.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s