2015-10-16 Supersonic Scientists – Utstillingsåpning med Motorpsycho på Rockheim

Åpning av Rockheims store utstilling om Motorpsycho ble innledet med en interessant og morsom samtale med Bent og Snah, hvor de fortalte om livet i band  og studio gjennom 25 år. De tallrike tilreisende fra utlandet ville riktignok sikkert ha satt pris på det om seansen hadde foregått på engelsk.

Etter samtalen fikk vi en minikonsert med Trondheim Bassorkester med Matt Burt og Andreas Elvenes på vokal. Orkesterleder Michael Duch har laget sin helt egen tolkning av sangene True Middle, Vortex Surfer og
Plan #1 med vekt på det melodiske – for å få fram hvor fine sanger de egentlig har laget. Det var “skikkelige” filmkamera i salen så vi får håpe at det dukker opp opptak av konserten etterhvert.

For å se den flotte utstillinga anbefales det å sette av god tid. Det er massevis av intervju og filmmateriale der, som man ikke raser igjennom på 20 minutter.

Leave a Reply