2015-10-17 Motorpsycho – Demon Box – Rockheim

Endelig kom drømmekonserten på Rockheim. Helt siden jeg var inne i konsertlokalet første gang har jeg ønska meg en konsert med Motorpsycho der, for å få høre om skrytet om den beste akustikken og det beste PA-anlegget virkelig holdt vann når noen skrudde opp litt. Med det forbehold at jeg sto klistra til scenekanten og fikk det meste av lyden direkte fra bass og gitarforsterkerne så kan det bare bekreftes. Lyden på Rockheim er virkelig bra.

At konserten så var i kategorien “gammel plate om igjen”, med bare sanger man har hørt mange ganger tidligere, får man bare tåle. Gjengen har helt klart blitt MYE bedre musikere siden plata kom ut så det er på ingen måte snakk om planking av originalversjoner, som om Motorpsycho noen gang har gjort det. Stort å se Håkon Gebhardt på trommer igjen, i samspill med Kenneth Kapstad. Og Helge Deathprod Sten bidro stort fra sitt støyunivers der ute på kanten.

Så er det bare å glede seg til Motorpsychos julekonsert. Da blir det helt sikkert noen nye sanger også.

Kan vi få flere sånne konserter på Rockheim? Dette lokalet er for bra til å brukes så lite!

Leave a Reply