2016-08-19 Luke Elliot – Kanonscenen, Pstereo

Årets positive overraskelse for meg på Pstereo. Hadde hørt navnet Luke Elliot tidligere, men hadde aldri fått med meg noen konsert sjøl om han har spilt flere ganger i byen. Det må være en utakknemlig jobb å starte dagen i solsteiken på Kanonscenen, men Luke Elliot har sangene og utstrålinga til å gjøre dette til en suksess. At han ser ut som om han kunne vært Christophers sympatiske lillebror i Sopranos og i tillegg har med seg et kremband av norske musikere skader jo heller ikke. Martin Miguel Almagro Tonne, Alf Hulbækmo, Njål Uhre Kiese og Aleksander Tidemann. Det som var av folk på Marinen så tidlig på ettermiddagen samla seg foran scena for å få med seg denne konserten. Jeg er ikke generelt noen stor fan av Americana – men så har du unntakene da, som er verdt å få med seg. Luke Elliot sklir lett inn som ett av dem.

Alf Hulbækmo – Keyboard
Martin Miguel Almagro Tonne – Gitar
Njål Uhre Kiese – Gitar
Aleksander Tidemann – Trommer

Leave a Reply