2015-06-25 Stian Westerhus & Pale Horses – Steinkjer kirke

Bedre enn dette blir det ikke! Tradisjonen tro har Steinkjerfestivalen starta med det absolutt beste. Jeg kan umulig forestille meg at noen ting kommer til å toppe denne konserten med Stian Westerhus og Pale Horses – Ikke i nærheten engang. I tillegg til Erland Dahlen på trommer og klokker stilte de denne gangen med Ståle Storløkken som vikarhest – ingen dårlig erstatning! Lokale korsangere var også med og fylte ut lydbildet.

Konserten var et bestillingsverk fra Steinkjerfestivalen inspirert av Jacob Weidemanns utsmykking av kirka. Vi fikk et storslagent fyrverkeri i musikk og sterke farger, fra det stilleste stille til de store høyder hvor lydbildet brøt sammen i romklangen. Dette er alt for bra til bare å spilles én gang og legges bort, håper virkelig at vi får flere runder.

 

One thought on “2015-06-25 Stian Westerhus & Pale Horses – Steinkjer kirke

  1. Fine bilder! Helt enig med deg. Dette var mitt første møte med bandet, men det gjorde et enormt inntrykk. Den absolutt største og mest bevegende opplevelsen under hele festivalen! Dette var verket til en kunstner og jeg er nyfrelst fan.

Leave a Reply