2023-07-18 Hedvig Mollestad ‘Østerdalsmusikk revisited’ – Teatret Vårt, Moldejazz

Hedvig Mollestads gjenskaping av plata ‘Østerdalsmusikk’ som hennes far var en viktig del av i 1975 sammen med flere store navn i jazzen. Mens den originale klokka inn 20 låter på drøye 37 minutter (og således burde passe godt inn for tiktok-generasjonen hvor ingen ting skal vare lebger enn 20 sekunder) ble det her færre (uten at jeg telte) og lengre låter, og ikke minst et adskillig mer intenst elektrisk lydbilde. Dypere inn i materien på hver låt. Rune Grammofon vet hva som forbventes av ham nå.

Sissel Vera Pettersen – saxofoner
Torben Snekkestad – saxofoner
Fredrik Ljungkvist – saxofon
Emil Strandberg – trompet
Jon Balke – piano og synth
Trevor Dunn – bass
Ole Mofjell – trommer
Hedvig Mollestad – gitar

Leave a Reply