2023-01-12 Tre små kinesere: ‘Nærbilda av oss’ – Moskus Bar

Når Tre små kinesere skal ha slippfest for ei plate med tittelen ‘Nærbilda av oss’ så finnes det vel ikke noe bedre sted å gjøre det enn på byens beste og mest intime bar – Moskus. Skal man ta bilder der så blir det uungåelig nærbilder, umnulig å holde avstand.
En konsert med tre små kinesere er som regel en hallelujafest med et overtent publikum som overdøver bandet med konstant allsang. Her var det 30 publikummere, pluss inviterte, som bare fikk nye og ukjente sanger – En helt annerledes kineserkonsert altså. Men frykt ikke, det er allsangmateriale her også om bare publikum får øvd seg litt. Klassiske kineserlåter, sjøl om flere av sangene var litt mer nedpå enn vi er vant med fra den kanten. Kanskje var det bare det stille og lyttende publikumet som ga det inntrykket?

Plata slippes 20. januar om jeg oppfatta det riktig – bare å glede seg!

Leave a Reply