2022-03-16 Best Western Swing – Dokkhuset

Dette må da være den mest radikale konserten jeg har vært på. Jeg mener – jeg har vært på konserter med både fussgitar, flygel og pling-plong. Men jeg har aldri før vært på en konsert og opplevd låter som ‘Jag har bott vid en landsväg’, ‘San Antonio Rose’, ‘Redneck Samba’ eller ‘Baby Guitar’. Og med dette stjernelaget på scena som spiller hestejazz til perfeksjon så var det bare helt storveis. Og med et fyrverkeri som Stian Carstensen ute på flanken kan det det som er storveis bare bli enda bedre. Han stilte med den hellige treenighet av alle jazzmusikeres drømmeinstrumenter – hawaiigitar, banjo og trekkspill. Og på første runde med ekstranummer kom jaggu fela fram også.

Asle Røe – gitar
Staffan William-Olsson – gitar
Stian Carstensen – pedal steel, banjo, trekkspill og fele
Finn Guttormsen – bass
Jarle Vespestad – trommer

 

Leave a Reply