2022-06-02 Øyvind Solhaug Leite – NTNU Jazzlinja eksamensfestival, Dokkhuset

Øyvind Leite dro til med en eksamenskonsert av det mer hardtslående slaget. Doble basstrommepedaler venter vel fremdeles på det store gjennombruddet innenfor jazzen, men de kom til sine fulle rett her, mot ei basstromme som fikk hjelp av et par tunge hjulfelger for å holde seg på plass. Visper og julenek fikk hvile under denne konserten, men det ble vel nok anledning til å vise fram vispeferdighetene i løpet av de 6(!) andre konsertene han spilte i løpet av eksamensuka.

Amund Storløkken Åse – vibrafon
Emil Storløkken Åse – gitar
Nicolas Leirtrø – barytongitar
Øyvind Leite – trommer

Denne konserten ble dessverre ikke strømmet på grunn av teknisk trøbbel, men resten av kveldens konserter ligger ute på Youtube

Leave a Reply