2022-03-11 Ingebrigt Håker Flaten: ‘(Exit) Knarr’ – Dokkhuset

Ingebrigt Håker Flaten på turné med bestillingsverket til Vossajazz 2020 ‘(Exit) Knarr’. En strålende konsert med intenst og energisk spill. For de som har sett Ingebrigt spille bass var det vel egentlig ingen stor overraskelse at stolen på kontrabassen knakk sammen med et solid smell midt i et ekstra heftig parti. Men han kan da spille elbass også, så det ble bare et kjapt instrumentbytte mens resten av bandet holdt det gående som om ingen ting hadde skjedd. Musikken finnes på plate også – varmt anbefalt.

Ingebrigt Håker Flaten – bass, komposisjoner
Mette Rasmussen – altsaksofon
Atle Nymo – tenorsaksofon, bassklarinett, og Bb klarinett
Erik Kimestad – trompet
Oddrun Lilja Jonsdottir – gitar, vokal
Joakim Rainer Petersen – piano, keyboards
Olaf Olsen – trommer, perkusjon

Leave a Reply