2020-06-12 Støttekonsert for Trondheim lyd: Bergmund Waal Skaslien // Mattis Kleppen // Trond Wiger // Ida Jenshus & Alexander Pettersen // Tre små Kinesere – Moskus bar

Trondheim Lyd er en av de aller viktigste aktørene i kultur-Trondheim. Uten dem og konkurrentene hadde det blitt fint lite av konserter og forestillinger her – og ihvertfall ingen festivaler, som Jazzfestsjef Ernst Wiggo Sandbakk påpekte i sin appell. Målet med konserten var å samle inn litt penger for å støtte Trondheim Lyd i ei vanskelig tid. De på sin side velger å sette av pengene til et rekrutteringsfond for å støtte tilveksten av nye teknikere.
En støttekonsert for Trondheim Lyd som ble en begivenhet i seg sjøl. Når hver artist får to låter så er det ingen grunn til å spare på godsakene. Og det ble det da heller ikke gjort – her var det kun høydepunkter fra start til slutt.

Bergmund Waal Skaslien
Mattis Kleppen
Trond Wiger
Ida Jenshus & Alexander Pettersen
Tre små Kinesere

 

Leave a Reply