2020-04-24 Tomme scener / Mitt stille land – Trondheim

Da Rockheim inviterte meg med på prosjektet “Mitt stille land” og ba meg ta en runde rundt i byen for å ta bilder av alle de øde og tomme scenene under Korona-pandemien var det med litt blanda følelser av absurditet og dommedag jeg rusla rundt. Disse scenene har alltid vært fulle av liv og musikk når jeg har vært der – Hvor lenge blir det til vi kan oppleve dét igjen?

Men underveis på turen møtte jeg også mennesker – de folkene som står bak disse scenene. De som arbeider både tidlig og seint for at vi andre skal få oppleve alle disse fantastiske konsertene året rundt. Disse folkene som no står midt oppi det – uten inntekter, og utgifter som bare fortsetter å løpe omtrent som om ingenting skulle ha skjedd.

Dette får være min lille hyllest til disse idealistene, som står på og nekter å gi seg sjøl om det er som brattest.

Rockheims fine og triste utstilling med bilder av øde scener i 4 byer finner du her.

 

Leave a Reply