2020-04-17 I Like To Sleep: ‘Daymare’ – Underbakken, Tyven

I Like to Sleep skulle egentlig ha spilt slippkonserter for sin nye plate ‘Daymare’ (ute på Rune Grammofon nå – løp og kjøp!) på Victoria Nasjonal Jazzscene i Oslo og på Dokkhuset i Trondheim, men i siden verden er som den er ble det i stedet strømmekonsert fra Ida Vie’s utrolig gjestfrie klubb Tyven og Underbakken – Bakkefestivalen gjenoppstått, med flere konserter hver uke. Sjekk dem ut!

En av mine bi-geskjefter er Hiwattbærer for junior, og siden jeg først var innom dørene klorte jeg meg fast ei stund for å få med meg lydprøvene (etter å ha klarert at det var innafor koronareglene selvfølgelig).

Den eminente konserten kan fortsatt nytes i sin helhet på Youtube – se og nyt, mens vi drømmer om den dagen det blir stinn brakke på Tyven og alle andre klubber igjen.

Teamet:
Jon Vu-Yen Nguyen – CSO (Chief Streaming Officer)
Eirik Bjørn – lyd
Ole Magnus Hestad – film
Sindre Hansen – lys

 

 

 

Leave a Reply