2019-12-14 Den Store Juletrefesten V – Byscenen

Femte installasjon av Den Store Juletrefesten på Byscenen skulle begynne og alle sto bare å venta på at Per skulle synge Kdepak ty ptacku hnizdo maz som han alltid og hver gang åpner med. Men så kom istedet Byscene-sjefen sjøl – Ulrich Bang Sørensen – og sang Hva’ gør vi nu, lille du? av Kim Larsen. Overraskelse!
Etter det ble det mer normal prosedyre, med stadige overraskelser med fenonemale sangprestasjoner og hyllester til både levende og døde komponister. Kveldens mest høytflyvende var Jonas Jansen Ramsfjell som sang Per Bergersens Hematt hengende oppe på galleriet. Og kveldens skuffelse, om det går an å si det, var at Topper Gaardløs ikke hoppa fram og knuste bassen i gulvet mens Jonas Skybakmoen sang London Calling.
Men Tre nøtter til Askepott kom da – nesten – til slutt.
Og neste Juletrefest på Byscenen er allerede satt opp på programmet – 12/12/2020 Kommer!

Leave a Reply