2019-02-02 Trondheim Calling dag 3

Trondheim Calling dag 3. Siste dag starta med en tur til Ler hvor Spidergawd hadde invitert heim en busslast med
festivaldelegater – de aller raskeste i avtrekkeren da påmeldinga til denne konserten ble lagt ut. En særdeles trivelig gjennomkjøring av den nye plata Spidergawd V. Tilbake til byen fortsatte det med Bror Forsgren på Tyven, publikumsfavorittene Pom Poko på Byscenen, earth moon transit på Lundis. Må absolutt være noe med den plassen – Energinivået var dobla fra første konserten på Lokal scene. Ingeborg Oktober i Crispin Glover Record Shop, Aiming for Enrike på Byscenen rakke jeg bare slutten av pga full kork i døra. Combos på Annekset blåste ut siste rest av energi før The Dogs tok det hele heim med sitt sedvanlige vannvittige show.

25 konserter på tre dager. De aller fleste alt for korte til å få noe mer enn en liten smakebit av hva artistene står for, og en enorm variasjon og bredde –fra innadvendte psykologiviser til bakoversveisgivende høyenergipønk.

Leave a Reply