2019-02-01 Trondheim Calling dag 2

Starta Trondheim Calling dag 2 i Olavshallen. Og ettersom det var styggkaldt ute, og nye konserter starta hver halvtime så ble mesteparten av kvelden tilbragt der. Adrees i Lillesalen, Nising på Moskus, Pikekyss på Lundis, Anna Kajander i Crispin Glover Record Shop, Catnip Cloud på Lundis igjen. Mente å huske dem som hippieband fra showcasekonserten på Byscenen før jul – denne gangen var det atskillig mer energi. Vegard og Ivar-band i Crispin Glover Record Shop var igrunnen mest underholdende mellom sangene. Spielbergs i Lillesalen var skikkelig rock. Hey Gloria på Lundis, også atskillig mer trøkk enn konserten på Tyven – er det noe med lufta der nede? Biru Baby overbeviste stort med et heftig show – med dansere(!)
Kveldens headliner var igjen på Byscenen – The Fjords. Brønnøysunds nest største sønn, Petter Vågan, var spent på hvordan publikum ville ta i mot saxofon og strykekvartett godt etter midnatt. Ingen grunn til frykt – dette var gedigent, og blodfansen ved gjerdet var helt i ekstase til siste tone var spilt.

Leave a Reply