2018-09-22 40 år med bass på trass, Michael Fancis Duch – Verkstedhallen

Gedigent 40-årskalas i regi av jubilanten sjøl på Verkstedhallen. Før festen la han ut en poll med spørsmål om folk ville ha mest sær musikk eller mest rock, og jeg trur han fant den perfekte balansen. Det starta i den “sære” enden, med ny musikk og beveget seg gjennom jazzen via 80-tallsrocken (Joy Divisions Transmission med Andreas Elvenes vil være en høydare i ethvert selskap!) og opp til det helt nye.
En travel kveld for jubilanten som spilte seg gjennom en hel drøss varianter av Michael Duch Allstars band pluss mer kjente konstellasjoner som en en en og The School, før finalen kom med byens fineste ukjente perle, Dog & Sky. For en gangs skyld ikke annonsert som bandets siste konsert – de har nemlig planer om å spille i 60-årsdagen til tanta til Truls en gang til neste år.

Takk for festen og vi regner alle med at trassen vil holde det gående i minst 40 år til.

 

Leave a Reply