2018-11-16 Amgala Temple – Lokal Scene

Amgala Temple er et band som bare må oppleves på konsert. Plata Invisible Airships er en soleklar Spellemankandidat i åpen klasse (de er for breiale og høylytte til å passe inn i den tradisjonelle jazzboksen) men konserten på Lokal Scene var en maktdemonstrasjon av rytmefotimpro. Inni der er det gjenkjennelige doser av cowboymusikk, en dash Jaga-toneganger, og ikke minst noen øyeblikk av tunge Motorpsycho-grooves. Ingen tvil om at Lars Horntveth har lurt til seg litt bassteknikk mens han turnerte med Motorpsycho i sommer. Fascinerende å se hvordan denne supergruppa som består av tre musikere – Gard Nilssen, Amund Maarud og Lars Horntveth – fra hver sin kant av det musikalske universet møtes og skaper et helt nytt univers.

Bandet lover flere plater framover, men gå og opplev dem på konsert. Ta bare en kikk på dette liveopptaket som de har gjort i studio – Amgala Temple – Fleet Ballistic Missile Submarine (Live in Pooka Studio)

Dette var forresten mitt første besøk på Lokal Scene – en veldig fin og intim scene, med mer enn et lite hint av Blæst over seg.

 

3 thoughts on “2018-11-16 Amgala Temple – Lokal Scene

  1. hey thor egil, really great fotos!!!
    we see us at my next visit in trondheim
    best regards
    schnu underberg

Leave a Reply