2018-05-09 Yodok III & Flønes/Sanders/Strugstad “As We Fade Out Into The Sweet Stream Of Oblivion” – Jazzfest, Verkstedhallen

“As We Fade Out Into The Sweet Stream Of Oblivion” er improvisert dans med Mari Flønes, Ingeborg Dugstad Sanders, Live Strugstad tonesatt av Yodok III – Tomas Järmyr, Kristoffer Lo og Dirk Serries – som improviserer et av sine langsomt skiftende lydlandskap. Dansere og musikere blir lyssatt med Ingrid Skanke Høsøiens lysdesign og Pekka Stokkes videokunst, og med perfekt lyd ved Håkon Dalen går det hele opp i en høyere enhet – en hypnotiserende forestilling som bare må oppleves i salen. Og det er faktisk mulig, de skal gjøre det om igjen på Moldejazz. Så om du har tenkt deg dit så er det bare å sette en stor hake ved “As We Fade Out Into The Sweet Stream Of Oblivion” på Teatret vårt den 19/7. Det kommer til å bli utsolgt.

 

Leave a Reply