2017-12-15 Dog & Sky – Verkstedhallen

For ganske nøyaktig tre år sia spilte Dog & Sky en konsert på Moskus. De spilte blant annet den neste plata de skulle spille inn. Det hørtes veldig lovende ut, og året etter gikk de i studio. Så gikk tida uten at noen plate var å se. Lenge. Men den som venter på noe godt osv. – no endelig, helt på slutten av det tredje året ble det slippkonsert for det som trygt kan sies å være ei av årets aller beste plater.
Matt Burt har flere ganger sagt at dette var den siste plata, no fikk det være nok. Men han har da aldri hatt mer på hjertet enn no, og synger det ut med skikkelig utestemme også. Mottakelsen i Verkstedhallen var så entursiastisk at det forhåpentligvis kan lokke fram en fortsettelse. Og bare for å si det – det er lov å spille konserter iblant uten at det er en slippkonsert. Denne musikken er så bra at den fortjener å bli spilt på konsert. Ofte.

Leave a Reply