2017-12-10 Stein Torleif Bjella – Byscenen

Stein Torleif Bjella tilbake på Byscenen. Denne gangen kom han ikke med ny plate, men derimot med ei ny bok – som selger mye bedre enn poesibøker pleier å gjøre. Vi fikk noen smakebiter innimellom sangene, og tekstene som små fatalmelankolske lune historier. I omtrent samme landskap som sangene hans altså. Og vi fikk mange av de kjente og kjære sangene servert, pluss en ny en som viser at han har absolutt ingen planer om å stagnere på noen måte. Og sjøl om han spiller akustisk gitar sjøl så har han et band rundt seg som er i stand til å tråkke til ganske så solid underveis. Gitarduellen mellom Geir Sundstøl og Alex Pettersen på det store finalenummeret tok til de helt store høyder.
Men noe er som det alltid har vært – jeg vant ikke fruktkorga denne gangen heller.

 

Leave a Reply