2017-05-18 Eldbjørg Raknes & Co – Kunsthall Trondheim

Eldbjørg Raknes & Co – Kirsti Huke og Nils-Olav Johansen – er tilbake med ny konsert – denne gangen i Kunsthall Trondheim, midt i Marjetica Potrčs utstilling «On Coexistence» og Aimée Zito Lemas utstilling «A Series of Gestures» et par dager før de stengte. Bildet over er en detalj fra et av Marjetica Potrčs veggtegninger.
Mens konserten i Dokkhuset for tre måneder siden i mitt sinn tenderte mot det mørke, var det denne gangen mer vakkert og melankolsk – sikkert godt hjulpet av et lysere lokale og lettere lydanlegg. En drømmeaktig og hypnotisk opplevelse for oss som var der.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s