2016-12-15 Young Neils – Byscenen

Verdens beste coverband på Byscenen. Sjøl om Young Neils spiller julekonsert på Rockefeller hvert år er de sjeldne gjester i Trondheim. Bandet, som består av Lars Lillo-Stenberg, Jørn Christensen, Per Vestaby, Palle Krüger, Live Roggen, Line Lockert og Geir Sundstøl har spilt Neil Youngs sanger siden 1989, så her er det snakk om ekte kjærlighet. Jeg har ikke sett dem siden en konsert på Folken i Stavanger en gang i forrige årtusen – i ’99 antagelig, men det er godt å høre at verdens beste setliste fremdeles er intakt. Bortsett fra sangen Peace Trail, fra den siste plata som kom for et par uker siden, besto konserten av en endeløs rekke av evig gull fra 60-tallet og opp til 90-årene – i strålende versjoner. For min del kunne gjerne jammepartiene ha vart lengre, men da hadde det vel gått ut over antallet sanger på setlista.
Det er bare å håpe at Young Neils finner veien tilbake også neste år.

Leave a Reply