2016-11-19 Ian Hunter & The Rant Band – Byscenen

Trondheimsvennen Ian Hunter, en av rockens store hedersmenn og tradisjonsbærere var på besøk i byen igjen for ørtende gang. Som det passer seg en legende på 77 var også publikum en smule eldre enn vanlig på den utsolgte Byscenen. Det summet av forventninger om å høre de gamle sangene om igjen. Og Ian Hunter har spilt så mange konserter at han vet hvordan setlista skal settes opp for å skap god stemning. Vi fikk en blanding av gamle og nye sanger hele veien, så publikum aldri mista interessen. Stemmen er kanskje ikke helt i sin fulle kraft lenger, men sjarmen er den samme. Og All The Young Dudes kom selvsagt som siste ekstranummer.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s