2016-05-12 Stian Westerhus – Moskus Bar

Magikeren Stian Westerhus. Det han gjør med sine gitar og sine pedaler er det ingen som er i nærheten av, på noe instrument. Og nå har han begynt å synge sine vakre sanger på solokonserter også. Stemmen kommer inn som et ekstra instrument, for hva han egentlig synger er ofte vanskelig å oppfatte, bortsett fra små fragmenter innimellom. Og det var ikke fordi publikum bråkte. Kan ikke huske at det noen gang har vært så stille blant publikum på konsert før. Samtlige som var tilstede på den utsolgte konserten virka nærmest hypnotisert av den musikalske krafta på scena.

Heldige var vi som fikk oppleve dette.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s