2016-05-19 Elephant9 – Annekset, Byscenen

På de siste par konsertene jeg har sett med elephant9 har de hatt med gitarguruen Reine Fiske. Denne gangen var de tilbake til det opprinnelige trioformatet, så spenningsmomentet var om det ville være hull i lydbildet der gitaren skulle ha vært?
Svaret er et betryggende nei. Det ble bare enda mer plass til Ståle Storløkkens ville orgelpartier. Så vilt ble det at Hammondorgelet trua med å takke for seg etterhvert – det hørtes høylytt spraking fra orgelet i pausen mellom låtene. «Slapp av,» sa Ståle «dere hører ikke dette likavel når jeg speller». En konsert for minneboka.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s