2016-04-30 I Like to Sleep – Soddjazz, Inderøy kulturhus

I Like to Sleep spilte sommerens (hehh) første festivaljobb på Soddjazz, i den splitter nye Blackboxen i Inderøy kulturhus. Så nytt var det at miksepulten så ut til å være samme type som jeg brukte i min tid som nærradiotekniker på 80-tallet. Men lyden var veldig bra den, og den bortimot fullsatte salen fikk valuta for oppmøtet.
Konferansieren introduserte bandet med at «Det er ganske vanlig at vi får besøk av musikere som tidligere har gått på Sund folkehøgskole. Dette er første gangen vi har besøk av folk som skal begynne her!».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s