2016-04-29 Black Moon Circle – Lobbyen, Verkstedhallen

Black Moon Circle hadde slippfest på Lobbyen for den nye plata og kunstprosjektet Sea Of Clouds. Coverbildet på plata er nemlig malt på 100 lerreter i LP-størrelse satt sammen til ett stort et, av Marius Martinussen. Disse 100 delene av det totale bildet kan kjøpes som en eksklusiv pakke sammen med plata på konsertene framover.
Musikken er hypnotisk og tung spacerock med en vegg av lyd og lange dronepartier i låtene, akkurat som vi liker det. Siden sist jeg så dem har de fått med seg Scott Heller på analoge synther og space-lyder som fyller ut lydbildet og avlaster gitaren en smule i lydbildet. Lysshowet besto som vanlig av liquid lights laget på muligens Norges eneste overhead-prosjektør fremdeles i aktiv bruk. Helanalogt handtverk der altså.

Bortsett fra en spesialopptreden på slippfesten for Nye oppstøt #16 på Blæst den 19. mai, blir antagelig neste konsert i byen på Pstereo til høsten. Bare å glede seg – la det bli en mørk kveld.

Leave a Reply