2016-02-29 Zu – Blæst

En konsert med Zu er som å få skikkelig juling i halvannen time, og så vil du bare ha mer. Italienske Zu har fått med seg vår egen svenske Tomas Järmyr på trommer, og om noen passer perfekt inn i dette lyduniverset så må det være han. Et voldsomt tempo og lydnivå, med en stadig strøm av rytme og temposkifter så det blir ganske uforståelig hvordan bandet sjøl klarer å holde følge. Først etter en og en halv time kontinuerlig angrep slipper det opp litt et øyeblikk, når Kristoffer Lo entrer scena for ekstranummeret og vi får et par minutter med stillferdig Yodok bliss. Så kommer italienerne tilbake og det hele tar av igjen til en  grandios avslutning. Ja takk, kom snart tilbake!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s