2016-02-15 RRR – Pøkk, Blæst

Om det var dunkelt på kveldens første sett, så ble likegodt lyset skrudd helt av for neste avdeling. Nødutgangen, et par telys og diodene på synthen var det eneste som skilte fra stummende mørke da RRR fra Berlin, Dan Peter Sundland – elbass og dress, og Liz Kosack – synth og masker,  starta konserten. Vi skimta et hvitt elghode i mørket, og lydene fra synthen kunne godt være inspirert av samme dyret. Etterhvert ble det litt mer lys, tre glødelamper var hengt opp i en takbjelke og ble handtert av musikerne underveis.
En fascinerende forestilling, både lyd og lysmessig. Noe nytt, ihvertfall for denne karen.
De hadde, i likhet med mange andre, med seg musikk til salgs. Men, i tråd med konseptet, i form av skumle papirmasker med innlagt CD. Uimotståelig.

Leave a Reply