2016-01-18 Dreamteam – Pøkk, Blæst

Pøkk starta sesongen med overraskelseskonsert. Publikum visste ikke hvem som skulle spille, og fire musikere visste heller ikke hvem de skulle spille sammen med, ingen øving på forhånd der altså. Vi fikk Andreas Wildhagen på trommer, Daniel Formo på hammondorgel, Matt Burt på tekst og gitar, og Audrey Chen – fra Berlin – på vokal.
I starten virka det litt som en kamp, hvor Matt Burt slet med å komme igjennom med sine tekster. Han vil jo gjerne at folk skal oppfatte hva han sier. Etter en liten pause fungerte det mye bedre i andre sett. Matt Burts poesi vekslet med Audrey Chens abstrakte vokal, og bluesgitaren fungerte fint opp mot orgelets og trommenes frijazz.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s