2022-01-21 deLillos ‘Evige Dager’ – Verkstedhallen

deLillos har nettopp gitt ut konseptalbumet ‘Evige Dager’ i progformat og feira med slippkonsert i Verkstedhallen. De leverte den beste og mest gjennomførte konserten jeg kan huske med bandet på år og dag. Det satt som støpt fra den forsiktige starten til den helt store finalen. Det er havet som er størst – digert og blytungt.

Det eneste problemet var vel at plata bare er en enkelt-LP og konserten dermed ble alt for kort. Det er en grunn til at alle de beste prog-albumene er dobbel-LPer. Det hjalp dog litt at de lot seg lokke ut til et ekstranummer – to ganger. Tungrockversjoner av Brød og Arne.

Lars Lillo-Stenberg – gitar og sang
Lars Lundevall – gitar og sang
Lars Beckstrøm – bassgitar og sang
Øystein Paasche – trommer

Olaf Hansen Haugan – hammond, synth & sang
Ola Geir Raftevold – perk & sang

Leave a Reply