2021-03-17 NTNU Jazzensemble spiller seg selv – Dokkhuset

Dette er konserten hvor NTNU Jazzensemble består av 1. klasse ved jazzlinja og spiller musikk komponert for dem av 3. klasse. Et fyrverkeri av en konsert hvor komponistene ikke har sett det som noe mål å lage enkel musikk og hvor jazzensemblet tar utfordringen på strak arm og lager herlig musikk av notene.

NTNU Jazzensemble:
Ingeborg Gravem Sollid (vokal)
Johanna Reine-Nilsen (vokal)
Peter Wallem Anundsen (trompet)
Jørgen Bjelkerud (trombone)
Simon Hagerup Holm (tenorsax)
Ville Lähteenmäki (bassklarinett)
Amund Stenøien (vibrafon)
Eirik Spone Tveten (piano)
Frode Wærness Ludvigsen (el-gitar)
Ola Erlien (gitar)
Eskil Bruntvedt (el-bass)
Andreas Solheim (kontrabass)
Steinar Heide Bø (trommer)
Hannah Veslemøy Narvesen (trommer)

Komponistene:
Jakob Leirvik, Isabelle Bjørneraas,
Oscar Andreas Haug, Ola Lømo Ellingsen, Amalie Dahl, Aksel Rønning, Jenny Frøysa, Ask Rasmussen, Amund Storløkken Åse, Laura Sophie Granderath, Emil Storløkken Åse, Nicolas Leirtrø, Eskild Sveås Okkenhaug, August Glännestrand og Trym Saugstad Karlsen.

Leave a Reply