2019-10-06 Hot Club De Norvège – Dokkhuset

Hot Club De Norvège feirer 40 år i turnébilen, og samtidig vil grunnleggeren av bandet Jon Larsen si takk for seg for å satse på en karrière som stjernestøvforsker ved Universitetet i Oslo. Og en fantastisk avskjedskonsert for Jon Larsen ble det. Han viste en slik spilleglede at oddsene om du vil vedde på at han blir å finne på ei scene med gitaren i fanget også i framtida er rimelig lave. Som gitarkompis hadde han med franske Gildas Le Pape, også kjent som gitarist i Satyricon. Og i tillegg, som annonsert overraskelsesgjest, Hallgeir Pedersen. Sistnevnte viste seg i tillegg til å være et gitarfenomen, også å være fullt på høyde med Jon Larsen sjøl på tullprat mellom låtene.
Og som om ikke det var nok så hoppa Oluf Dimitri Røe opp på scena for en liten gjenforening på ekstranummeret.

Velkommen tilbake Jon, med gitar eller stjernestøv.

Jon Larsen – gitar
Gildas Le Pape – gitar
Hallgeir Pedersen – gitar
Finn Hauge – fiolin/munnspill
Audun Ellingsen – bass

Leave a Reply