2019-05-09 Kirsti Huke // Mette Rasmussen // Hegge – Jazzfest, Dokkhuset

Under labelen JazzExpo tilbyr Jazzfest det beste av lokale artister for en billig penge. Målgruppa er de utenlandske delegatene som er tilstede på festivalen, men musikken blir jo ikke dårligere av den grunn.Her er tre konserter for prisen av én – først Kirsti Huke med Weaving, ønskereprise fra bestillingsverket fra 2017. Så Mette Rasmussen solo, for anledningen en maktdemonstrasjon av kraftsax (og senere i uka ble hun tildelt den første NTNU Jazzpris). Til slutt Hegge, som i fjor vant Spellemannpris for sin første plate – med humørsprederen Bjørn Marius Hegge som hovedmotor.

Kirsti Huke – vokal, omnichord, harmonium
Gunnar Halle – trompet, synther, vokal
Erik Nylander – trommer, trommemaskin, perkusjon
Wetle Holte – trommer, trommemaskiner

Mette Rasmussen – Saxofon

Bjørn Marius Hegge – bass
Jonas Kullhammar – saxofon
Martin Myhre Olsen – saxofon
Vigleik Storaas – piano
Simon Albertsen – trommer

 

Leave a Reply