2017-09-01 Øvind Ryan & Ryanbanden – Bar Moskus

På en fredag midt i 5-årsjubiléet til Moskus bar – den aller fineste av byens scener – var det ikke mindre enn 2 slippkonserter. Den første med Øyvind Ryan som likegodt feira 2 plateslipp på en gang. En reutgivelse av Ryanbanden fra 2012, en av de aller beste platene som er utgitt i Norge – en klassiker om det finnes noen. Løp og kjøp før den er borte igjen! I tillegg slipper han en splitter ny soloplate, som også kommer til å bli en klassiker. Løp og kjøp før den blir borte! Begge utgis på Crispin Glover Records – beste plateselskapet i byen (landet?)
Vi fikk riktignok bare et ultrakort sett. Det var som å vise fram en diger godtepose til småungene og dele ut tre biter for så å gjemme den vekk igjen. Men Øyvind Ryan er tilbake i Lobbyen fredag 8/9 – da er det møteplikt!

Leave a Reply