2016-10-12 Moskus og Nils Økland – Vår frue kirke

Noe av det artige med å gå på konsert med Moskus er at det er helt forskjellig hver gang, slik at man aldri vet hva som kommer. Bortsett fra at det blir en bra konsert da – de klarer alltid å trollbinde, uansett hvilket stemningsleie eller retning de tar på konserten. På denne turen har de med Nils Økland, som også var med på den siste plata Ulv Ulv, på feler. Og det passa veldig fint inn i det meditative løpet de valgte denne kvelden i Vår frue kirke. Rett og slett en vakker konsert i samspill med omgivelsene og akustikken i kirka.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s