2016-09-01 Kristoffer Lo & Pekka Stokke – Rockheim

Etter at Kristoffer Lo spilte en slippkonsert for sin siste plate Black Meat nede i den trange krypten på Boxer i vår mente noen at det ville være en god idé å sette opp en konsert på den litt større scena på Rockheim. En brilliant idé.
Væpna med sin Bass VI, flugabone og tuba, samt en liten kvadratmeter med pedaler stilte Kristoffer Lo opp sammen med lysmagiker Pekka Stokke og hypnotiserte de frammøtte med sin improviserte soundscape/ambient/drone-musikk hvor det bare innimellom finnes igjenkjennbare melodilinjer. Det hele bygges opp av klanger som mates inn i elektronikken hvor de bearbeides og sendes rundt i loops før de slipper ut til publikum som vakre og mørke lydlandskap.
Og den sterile og industrielle konsertsalen på Rockheim ga bare perfekt stemning til denne konserten.

Leave a Reply