2016-07-19 Skrap & Trondheim Jazzorkester «Antropocen» – Teatret vårt, Moldejazz

En av de konsertene hvor man rett og slett glemmer å fotografere. Konserten var annonsert som Skrap & Trondheim Jazzorkester men hva var det vi fikk? Inni der blant dagens medlemmer av jazzorkesteret hadde vi samtlige medlemmer av Broen og deler av Skadedyr, begge prosjekter hvor Anja Lauvdal og Heida Mobeck er sentrale medlemmer. Og konserten ble som en deLuxe-utgave av en Broen-konsert. Alle de beste elementene i dobbel eller trippel utgave, med enda sterkere farger.
Det eneste problemet var lyden, hvor vokalen drukna og tekstene forsvant. Men vi fikk heldigvis teksthefte utdelt ved utgangen. Og det er vel rimelig trygt å anta at vi får se konserten igjen i Trondheim ganske snart.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s