2016-06-10 AMM featuring Howard Skempton & Michael Duch – nyMusikk, Dokkhuset

nyMusikk Trondheim har, i samarbeid med Great Learning Orchestra og NTNU, arrangert et symposium dedikert til komponisten og musikeren Cornelius Cardew (1936 – 1981). Første kvelden ble avslutta med en konsert med friimpro-gruppa AMM, hvor Cardew var medlem fra midten av 60-tallet og til 1973. AMM har vel inspirert de mer eksperimentelle sidene av både The Beatles og Pink Floyd. Og de er en helt klar inspirasjonskilde til våre egne Supersilent, som følger samme filosofi – aldri diskutere musikken, aldri planlegge eller øve til konsert. Man går på scena, og det som skjer der er spontant.
Med på konserten var også Howard Skempton, som spilte sammen med Cardew i Scratch Orchestra, Michael Duch og Neil Davidson.

Leave a Reply