2016-01-31 MMO-Ensemble – «Western Mystery» på Søndag i Vår Frue kl14

MMO-Ensemble er ett av utallige prosjekter Martin Myhre Olsen driver med. For prosjektet «Western Mystery» har han satt musikk til dikt, hovedsaklig skrevet av Emily Dickinson. Og på denne konserten i Vår frue kirke har han fått med seg Siril Malmedal Hauge på vokal, Kaja Fjellberg Pettersen på cello og Kjetil André Mulelid på flygel.
Musikken er luftigere og mer lyrisk enn det man er vant med fra Martin Myhre Olsens andre og mer «hardtslående» prosjekter. Tekstene sto i sentrum, mens musikken dannet en flott ramme rundt og utdypet stemninga. Det ble en veldig fin opplevelse hvor musikken passet veldig fint inn i det klangrike kirkerommet.

En liten andakt fikk vi også med på kjøpet underveis.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s