2023-01-19 Eirik Hegdal & Ståle Storløkken – Rønningsbakken

“Seint varsel: Ståle Storløkken og meg lager en liten huskonsert hjemme hos meg imorgen (torsdag) kveld klokka 20. Det er ikke plass til så mange, og det er allerede 8 stykk som kommer, men om DU har lyst på en konsert og en kaffe så skriv en liten kommentar under her, så skal jeg holde av en plass (så lenge det er rom i herberget). Gleder meg til å spille med Ståle. Makan til fin fyr! 😃 (Trondheim dette da, altså.)
Alt vel!”

Denne posten fra Eirik Hegdal rulla tilfedig forbi på facebook seint onsdag kveld, og etter tre sekunders tenketid hadde jeg meldt meg på. Det er ikke alltid at de beste konsertene skjer i de største salene med billetter kjøpt år i forveien for å si det sånn. En eventyrlig kveld i godt selskap og med friimpro i de Hegdalske stuer for oss som var tilstede. For de som gikk glipp av denne unike opplevelsen blir det ny sjanse i Dokkhuset 6. februar. Minus behagelige sofaer men pluss plateinspilling!

Leave a Reply