2022-12-09 Matt Burt and the Busy Dead: ‘Gravediggers Blues’ – Moskus Bar

Dette har jeg venta på siden Torgeir hos Crispin Glover Records lot meg høre demoen til tittellåta Gravedigger Blues for noen år siden. Da var visst planen å gi det ut som 7″, men siden har mye skjedd etterhvert. No er LPen her og går rett inn blant de aller beste platene som er gitt ut i år.
Vi som kjenner litt til Matt Burt vet at han er en noe motvillig kunstner som ikke spiller så alt for mange konserter, men slippkonsert ble det med The Busy Dead – Mattis Kleppen og Kyrre Laastad (og et lite innhopp fra Lars Ove Fossheim for å flerre litt ekstra gitar). Og hvilken intenst bra konsert det ble på Moskus! En skulle tru at disse jazzfolka ikke har gjort noe annet enn å spille blues hele sitt liv. Vi må bare håpe at konserten ga mersmak også for de på scena så flere kan få oppleve dette.

For de som ikke var der så er det bare én ting å gjøre – rusle ned til Crispin Clover Record Shop og hanke tak i årets pliktkjøp.

Leave a Reply