2022-12-08 FRI FORM #81: Mars Williams presents: An Ayler Xmas – Dokkhuset

En konsert som må inngå i rekka amputerte klassikere. Første del skulle være på Stillverk1 7. desember, men måtte avlyses fordi det ikke ble mulig å få instrumentene dit på grunn av at snøstorm. På Dokkhuset måtte Mars Williams kaste inn håndkleet etter første sett, så konserten ble avbrutt midtveis. Men det vi fikk var helt storveis – julesanger i hardtslående frijazzdressur. Kom mer enn gjerne tilbake neste jul for å fullføre konserten! I mellomtida finnes det hele 5 album ute fra dette prosjektet som Mars Williams har turnert med i over 10 år.

Mars Williams – saxofon
Mette Rasmussen – saxofon
Emil Bø – trombone
Guro Kvåle – trombone
Peder Overvik Stuberg – gitar
Oscar Grönberg – piano
Nicolas Leirtrø – kontrabass
Tollef Østvang – trommer

Leave a Reply