2022-04-23 Ville Lähteenmäki Utopia – Trondheim Jazzforum, Trykkeriet

Finsk jazz! Ville Lähteenmäki Utopia overbeviste stort på konserten for Trondheim Jazzforum på Trykkeriet Scene. Drivende rytmisk med en energi som Møster ville ha nikka gjenkjennende til. Ville Lähteenmäki, som for tida går 2. klasse på jazzlinja, har skrevet det aller meste av musikken, med en tydelig signatur. Sammen med dette fenomenale bandet (for anledningen med lokal bassvikar) rakk han å spille inn en kassett – gitt ut i Finland – og spille én konsert før pandemien slo til. Får håpe dette var en ny start – velkommen tilbake til byen igjen når som helst!

Ville Lähteenmäki – bassklarinett, saxofon
Lauri Kallio – gitar
Nicolas Leirtrø – bassvikar, barytongitar
Mikko Antila – vibrafon
Joona Räsänen – trommer

Leave a Reply