2022-03-26 Jenny Hval: ‘Classic Objects’ – Trondheim Konsertkollektiv, Dokkhuset

Avantgarde-rock, alternativ pop – eller bare bra musikk. Jenny Hval har (som vanlig) fått strålende anmeldelser kloden rundt for sitt siste album ‘Classic Objects’, så det er strålende at Trondheim Konsertkollektiv endelig har klart å få henne til byen for en konsert på Dokkhuset Scene. Det begynner å bli ei stund siden hun innvia Kunsthall Trondheim.
Denne gangen kom hun med fullt band og spilte en svært så overbevisende konsert for full sal i Dokkhuset. Alt vakkert fargelagt med video av Jenny Berger Myhre. La det bare ikke gå fem år til neste gang.

Jenny Hval – vokal
Jenny Berger Myhre- perk, triangel, vokal, video
Daniel Meyer Grønvold – gitar
Johan Lindvall – keyboards
Håvard Volden – bass
Kyrre Laastad – trommer

Leave a Reply