2020-11-21 I Like to Sleep + Animathor – Trondheim Jazzforum, Dokkhuset

Mottoet for denne konserten var FEM ÅR MED POWERJAZZ TO THE PEOPLE! Og en heidundrende jubileumskonsert ble det. De gjorde et aldri så lite kupp da de fikk med seg kunstneren og animatøren Thor Siversten – aka Animathor – til å være med og sette farge på jubileumskonserten. Det ble en perfekt match til musikken. Første halvdel (sånn ca) av konserten var årets plate Daymare, som ble spilt i sin helhet – selvfølgelig i helt nye utgaver av alle låtene. Resten av konserten var nytt materiale – det blir bare bedre og bedre.
Hva får vi om vi mikser riffmaskina til Motorpsycho, med eksperimenteringsvilje til Supersilent (for å ta to nærliggende referanser) og den rå energien til Zu? Ikke vet jeg – I Like To Sleep gjør ihvertfall sin helt egen greie.

Amund Storløkken Åse – vibrafon
Nicolas Leirtrø – barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite – trommer

Thor Sivertsen – film

Sjekk forresten ut den blodferske videoen Another Bag mens vi venter på konsertfilmen fra Dokkhuset.

Leave a Reply