2020-10-24 Motorpsycho – Verkstedhallen

Tredje konsert i Verkstedhallen og jeg måtte tilbake for å se om det var noen utvikling fra første konsert. Det hadde det selvfølgelig. Alt satt mye bedre og det gode humøret hadde steget enda et par hakk. Motorpsycho er selvfølgelig verdens beste band. Og Bent kom i skade for å røpe hele hemmeligheten da de kom inn for ekstranumrene: “Spæll ein dåkk kainn!” ble det ropt hjelpsomt bak i salen. (Fritt etter hukommelsen): “Nei, det er da såå kjedelig” kom det kontant fra Bent. “Vi skal spille en vi absolutt ikke kan – fordi vi lager den akkurat no!” Og så dro de igang en vidunderlig versjon av Manmower som aldri har vært spilt før, og aldri kommer til å bli spilt igjen. Dét er hemmeligheten – aldri gjenta seg. Alltid skape noe nytt – sjøl av 25 år gamle låter som de har spilt hundrevis av ganger. Noen kaller det jazz.

PS. Om det er noen av publikum som hadde sagt heime at de skulle til elskerinna og i stedet snek seg avgårde på konsert – det er bare å gi beskjed, så sletter jeg bildet.

PS2. Stegosaurus

– The Crucible
– The All Is One
– The Magic & The Wonder
– Psychotzar
– W.B.A.T.
– The Same Old Rock
– The Magpie
– Bonny Lee
– No Evil
– Hey Jane
– N.O.X.
———
– Manmower
– Like Chrome

Leave a Reply